Turizm Fakültesi Tanıtım Faaliyetleri

Yazar: burak.arslan1 | Tarih: 10 Haziran 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Turizm Fakültesi Lise Tanıtım günleri kapsamında farklı tarihlerde Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi, Fatma Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Elemanları Arş. Gör. Yağmur YİĞİT TÜRKER ve Arş. Gör. Gülsevdi ÖZTÜRK ve Arş. Gör. Gamze KAYAN ÜRGÜN Fakültemizin tanıtımını gerçekleştirdi.

Etkinliklere, Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Halil UNCU, Müdür Yardımcısı Havva ALKAN, Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni Şenay GÜR ve Yiyecek İçecek Hizmetleri 11. ve 12. Sınıf öğrencileri, Fatma Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cemile ÇİÇEK, Rehber Öğretmenler Orhan TANRIVER ve Necibe YILDIRIM ile Yiyecek İçecek Hizmetleri 11. sınıf ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Bilişim Teknolojileri alanında eğitim gören öğrenciler, Kızılırmak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Birol KAĞIT ve 11. Sınıf Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü öğrencileri katılım sağladı.

İnteraktif şekilde gerçekleşen etkinlikte fakültemizin yemekhane, kütüphane, konferans salonu ve dersliklerimiz gibi fiziki olanakları, fakültemizin bölümleri, bölümlere kayıtlı öğrenci sayıları ve bölümlere ilişkin yerleştirme puanları, Erasmus, Farabi ve Mevlana değişim programları, fakültemiz öğrencilerinin mezuniyetten sonra çalışabilecekleri işletme ve kurumlar ile fakültemizde gerçekleşen etkinlikler gibi konularda bilgi aktarımında bulunuldu.

Tanıtımlar kapsamında Bafra Şehit Erkut Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Halil UNCU, Müdür Yardımcısı Havva ALKAN, Yiyecek içecek Hizmetleri öğretmeni Şenay GÜR, Rehber Öğretmenler Özlem DÜZGÜN, Derya KOL ve Yiyecek İçecek Hizmetleri 11. ve 12. Sınıf öğrencileri, fakültemizi ziyaret etti. Fakültemizin yemekhane, kütüphane, konferans salonu ve dersliklerimizi gezen öğrencilerimiz konferans salonunda Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Yetkin BULUT ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Seden DOĞAN hocamızla kariyer planları hakkında sohbet etti. Öğrencilerin üniversiteye hazırlık motivasyonunu arttırmaya yönelik gerçekleşen etkinlikler fotoğraf çekimiyle son buldu.