Akademik Buluşmalar

Yazar: burak.arslan1 | Tarih: 20 Eylül 2022

1 Haziran

gamze

Fakültemizde akademik personel olarak çarşamba günleri “Akademik Gelişim Seminerleri” gerçekleştirilmeye başlanmıştır. Bu program çerçevesinde ilk olarak Turizm İşletmeciliği bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Gamze Kayan Ürgün “Hizmet Kalitesi İyileştirmesinde Servqual ve Kano Modellerinin QFD İle Bütünleştirilmesi: Havayolu Sektöründe Bir Uygulama” isimli tezini sunmuştur. Teziyle ilgili olarak geliştirilmesi adına önerilerde bulunulmuştur.

8 Haziran

yusuf

Fakültemizde akademik personel olarak çarşamba günleri “Akademik Gelişim Seminerleri” nin ikincisi gerçekleştirilmiştir. Bu program çerçevesinde olarak Turizm Rehberliği bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Yusuf Ziya Akbaş “Turist rehberlerinin işe tutkunluk ve iş aile çatışma düzeylerinin yaşam doyumları üzerine etkisi” isimli tezini sunmuştur. Teziyle ilgili olarak geliştirilmesi adına önerilerde bulunulmuştur.

28 Haziran

Fakülte akademik kurulumuz gerçekleşmiş daha sonrasında akademik ve idari personelimiz bir araya gelmiştir. ak1 ak2 ak3 ak4