Fakültemizde Görev Değişikliği

Yazar: yasar.gultekin | Tarih: 5 Mart 2019

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Turizm Fakültesinin yeni Dekan Vekili Prof. Dr. Ali UZUN, görevi törenle teslim aldı. Dekanlık makamında düzenlenen ve rektörümüz Prof. Dr. Sait BİLGİÇ'in de teşrif ettiği törende Turizm Fakültesi Dekanlığı görevini yaklaşık iki yıldır vekâleten sürdüren Prof. Dr. Fatma AYDIN, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından dekan vekili olarak atanan Prof. Dr. Ali UZUN'a görevi teslim etti.

Rektörümüz törende yaptığı konuşmada makamların kalıcı olduğunu ancak insanların geçici olduğunu, Prof. Dr. Fatma AYDIN'ın dekanlık görevini başarıyla sürdürdüğünü ve göreve yeni atanan Prof. Dr. Ali UZUN'un da tüm özverisi ile bu görevde en iyisini yapacağından şüphesi olmadığını belirtti. Rektörümüz konuşmasında ayrıca fakültenin akreditasyon çalışmalarından söz ederek, süreçte emeği geçenlere teşekkür ederken Turizm Fakültesi'nin bölge için önemine de değindi.

Görevi devreden Prof. Dr. Fatma AYDIN ise "Bu görev benim için bir çok açıdan önemli tecrübeler elde ettiğim bir dönemdi. Başta dekan yardımcıları ve dekan sekreteri olmak üzere tüm akademik ve idari personele teşekkür ediyorum.” dedi.

Dekanlık görevine vekâleten atanan Prof. Dr. Ali UZUN ise "Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesinde 1990 yılından bu yana çeşitli idarecilik görevlerinde bulundum ancak bu kez Rektör hocamın ricası ile dekanlık görevini yürüteceğim. Benden önce görev yapan Pof. Dr. Fatma AYDIN'a emekleri için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Tören Prof. Dr. Fatma AYDIN'a fidan sertifikası verilmesi ile noktalandı.