22/23 Eğitim Öğretim Yılı Başlangıcı Fakülte Akademik Kurulu Toplantısı

Yazar: burak.arslan1 | Tarih: 27 Eylül 2022

Fakültemiz akademik kurulu Dekanımız Prof. Dr. Yetkin BULUT başkanlığında toplanarak 2021/2022 eğitim öğretim yılı değerlendirmesi yapmış ve 2022/2023 eğitim öğretim yılına dair planlamalarını tamamlamıştır.

Toplantıya ayrıca Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Seden DOĞAN'ın yanı sıra Doç. Dr. Yasin KELEŞ, Doç. Dr. Erdal YILMAZ, Doç. Dr. Zuhal ÇİLİNGİR ÜK, Doç. Dr. Mutlu KAYA ve araştırma görevlileri Yağmur TÜRKER, Asena KURT DÜNDAR, Gamze KAYAN ÜRGÜN, Burak ARSLAN, İbrahim Taner AKKOÇ ve Yusuf Zİya AKBAŞ ile Fakülte Sekreterimiz Hasan AĞIRBAŞ katılım göstermiş olup, yıl boyunca yapılacak olan etkinlikler, ders yürütme süreçleri, akademik çalışma motivasyonları üzerine planlamalar gerçekleştirilmiştir.