2023 Yaz Dönemi Stajı Hk.

Yazar: burak.arslan1 | Tarih: 17 Mayıs 2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerin 16 Haziran 2023 tarihine kadar aşağıda listelenmiş olan belgeleri posta yoluyla ya da şahsen fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir. Staj süresi 30 iş günü olup 3 Temmuz - 7 Ağustos 2023, 17 Temmuz - 19 Ağustos 2023 veya 31 Temmuz - 4 Eylül 2023 tarihleri arasında 3 farklı dönem içerisinde yapılabilir. Tarihler final ve bütünleme sınavlarının bitişi dikkate alınarak hazırlanmıştır. Öğrenci istediği tarih aralığını seçebilmektedir. Staj evrakları aşağıda yer almaktadır.

Staj Öncesi Teslim Edilmesi Gereken Belgeler

Staj Başvuru Formu (Öğrenci Formu doldurup imzalayarak Staj Koordinatörü, işyeri Yetkilisi ve Staj Komisyonu Başkanına imzalatacak.)

İşyeri Staj Sözleşmesi

Genel Sağlık Sigortası Durum Belgesi (SPAS Belgesi ) Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi (Öğrenci e-devletten alacak.)

İkametgah Belgesi (Öğrenci e-devletten alacak.)

Kimlik Fotokopisi

Not: 16 Haziran 2023 tarihine kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Belgelerin ulaştırılması öğrencilerin sorumluluğundadır.

Staj başladığı andan itibaren 5 iş günü içerisinde Teslim Edilmesi Gereken Belge

Staj Başlangıç Belgesi

Staj Bitiminde İstenecek Belgeler

İşyeri Staj Değerlendirme Formu (Staj bitiminde işveren tarafından doldurulacak)

İşveren Staj Uygulama Çalışmaları (Her iş günü için 1 adet olmak üzere toplam 30 adet olarak düzenlenecek ve işveren tarafından onaylanacak)

Not: Staj bitiminden itibaren yedi(7) gün içerisinde; staj sonrası belgeleri; okula teslim edilmiş olmalıdır. Belgelerin ulaştırılması öğrencilerin sorumluluğundadır.

====================================================================================================

TURİZM FAKÜLTESİ STAJ İLKELERİ