2019-2020 Yılı Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Yazar: burak.arslan1 | Tarih: 22 Haziran 2020

• Müfredat Programında bütün dersleri vermiş mezuniyet için sadece stajı kalan öğrencilerimiz stajlarını digital imkanlarla uzaktan eğitim yolu ile ödev, proje, v.b. faaliyetlerle tamamlayacaklar.

• Ara sınıfta olup kendi isteği ve işyerinin kabul etmesi durumunda staj yapmak isteyen öğrencilerin Koronavirüs salgını ile ilgili taahhüt belgesini doldurarak bütün sorumlulukları kabul etmeleri durumunda 29 Haziran 2020’ye kadar Staj Başvuru Formu, Staj Gönüllü Katılım Formu, Genel Sağlık Sigortası Durum Belgesi, Kimlik fotokopisi ve İkametgah Belgesini e-mail (turizmfakultesi@omu.edu.tr) veya fax yolu(0 362 552 00 26) ile gönderebileceklerdir. Staj süresi 50 iş günü olup 6 Temmuz 2020 - 7 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.Staj evrakları aşağıda yer almaktadır.

Staj Evrakları:

Başvuru Formu (Staj Öncesi)

Staj Gönüllü Katılım Formu (Staj Öncesi)

Staj Başlangıç Belgesi (Staj başladığı andan itibaren 5 iş günü içerisinde)

Staj Değerlendirme Formu ve Staj Uygulama Çalışmaları (Staj Sonrası)

Staj süreci iş akışı

Staj ilkeleri