13.01.2021 Mezunlar Buluşması

Yazar: burak.arslan1 | Tarih: 13 Ocak 2021

Turizm İşletmeciliği Bölümü tarafından ikincisi organize edilen mezunlar buluşması etkinliği Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali UZUN, Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yetkin BULUT, Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim elemanları Doç. Dr. Erdal YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Zuhal ÇİLİNGİR ÜK, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ATAR, Öğretim Görevlisi Yaşar GÜLTEKİN ve araştırma görevlileri Gamze KAYAN, Burak ARSLAN ve Asena KURT'un da katılımıyla 13.01.2021 tarihinde saat 12.00'da Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ATAR moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

Buluşmada dekan Prof. Dr. Ali UZUN pandemi sürecinin eğitim-öğretime etkilerinden bahsederek, öğrencilerin ve mezunların sürece uyumuyla ilgili bir dizi tavsiyede bulunmuş ve kariyerlerinde başarı dileklerini sunmuştur. Mezun öğrencilerden konuşmacı olarak katılım gösteren Gülşah TAFLAN, Leyla MESCİ ve Mohamed NUR da lisans öğrenimleri boyunca OMÜ Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nün onlara kattığı değerlerden ve şu an yaşanılan pandemi döneminin eğitim hayatlarında hangi noktalara etki ettiğini değerlendirerek, tüm öğrenim boyunca kendilerine kazandırılan yetkinliklerden ötürü bölüm öğretim elemanlarına teşekkürlerini sunmuşlardır.

Katılım gösteren mezunlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.