Teknofest 2021'de Final Gururu

Yazar: burak.arslan1 | Tarih: 29 Eylül 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Teknofest'i ziyaret ederek ödül kazanan OMÜ'lü ekip üyelerini tebrik etti. Rektör Ünal ayrıca, OMÜ stantları ile birlikte diğer stantları da gezerek incelemelerde bulundu. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknofest’te, Samsun’daki üniversitelerin rektörleri bir araya geldi.

Teknofest alanındaki takımların yarışmacılarıyla buluşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal öğrencilerin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fakültemiz öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ayşe ATAR önderliğinde öğrencilerimiz Batuhan GÜRÇINAR, Murad ALİZADE ve Yunus Emre SEVİNDİK tarafından kurulan "Janus Takımı", geliştirdikleri "Dijital Anketör" isimli projeyle Teknofest'te final aşamasında projelerini sergilemişlerdir.