Fakültemizde Sağlık Turizmi Paneli

Yazar: burak.arslan | Tarih: 1 Nisan 2019

Tıp Fakültesi ve Turizm Fakültesi işbirliğiyle Sağlık Turizmi Paneli'nin ikincisi bugün fakültemizde düzenlendi. Panelin açılışını Tıp Fakültesi Dekan Yrd. Prof. Dr. Özcan Yılmaz ve Turizm Fakültesi Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Yasin Keleş yaptı.

Moderatörlüğünü Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Fevzi Dikici'nin yaptığı panele Aurora Turizm kurucu ortağı Hüseyin Uçar, Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı ve North Point Oteller Koordinatörü Murat Toktaş, Medicana Hastanesi Uluslararası Hastalar Birimi Sorumlusu Burçin Aydın, Medical Park Hastanesi Uluslararası Hastalar Birimi Sorumlusu Zeliha Burcu Çetinkaya ve İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Turizmi Biriminden Alaaddin Domaç, Şennur Caner ve Erdoğan Köksal katılım gösterdiler.