Ek Kontenjan ve DGS ile yeni kayıt yaptıran öğrenciler için 5I Yabancı Dil Muafiyet Sınavı

Yazar: yasar.gultekin | Tarih: 5 Mart 2019

OMÜ Yabancı Diller Yüksekokulu'ndan Duyuru

2018-2019 Akademik Yılında, Üniversitemize Ek Kontenjan ve DGS ile yeni kayıt yaptıran öğrencilere, 5I dersleri kapsamında almaları gereken zorunlu yabancı dil dersinden muaf olabilmeleri için, "Yabancı Dil Muafiyet Sınavı" yapılacaktır. Bu öğrencilerin 16 Ekim 2018 Salı günü, saat 10.00'da, kayıtlı oldukları fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu binasında yapılacak olan "Yabancı Diller Muafiyet Sınavı"na girmeleri gerekmektedir.

5I Yabancı Diller Muafiyet Sınavı her fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulunun kendi binasında yapılacaktır. Bu nedenle öğrencilerin bağlı oldukları okulun bölüm sekreterliğine giderek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Başvuru: Bölüm Sekreterliği'ne 15 Ekim 2018 günü saat 12.00'ye dek yapılacaktır. Sınava girecek öğrenci sayısı kadar optik form talep edileceğinden söz konusu gün ve saate dek başvuru yapmamış olanlar sınava giremezler.