Dijitalleşen Dünya ve Turizm Paneli Gerçekleştirildi.

Yazar: | Tarih: 20 Nisan 2018

Fakültemizde moderatörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Seden Doğan'ın yaptığı ve Funda Güleç Yalçın Hasan Yalçın Seçil Çetiner ve Kerem Gençler'in panelist olarak katıldığı "Dijitalleşen Dünya ve Turizm Paneli" gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını fakültemizin Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yasin Keleş'in gerçekleştirdiği panele öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Panelin sunuculuğunu Turizm İşletmeciliği Yüksek Lisans programı öğrencisi Kübra Bedir yaparken katılımcılar dijital dönüşüm sosyal medya mecraları sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) konusunda deneyimlerini paylaştı. Panel soru- cevap bölümü ile devam ederken panel sonunda katılımcılara Dr. Öğretim Üyesi Zuhal Çilingir Ük tarafından teşekkür mahiyetinde birer Fidan Sertifikası takdim edildi.