Staj Bilgilendirme Konferansı Gerçekleştirildi.

Staj Bilgilendirme Konferansı 17.12.2015 Çarşamba günü fakültemizde bulunan Hanife Aşçı Konferans Salonu'nda, fakültemiz öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşmacı olan Arş. Gör. Yaşar Gültekin staj yönergesinde bulunan konu başlıkları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Öncelikle stajın tanımını yapan Gültekin, ayrıca stajın amacı, süresi, staj yapılabilecek yerlerden de bahsetti. Stajda öğrencinin uyması gereken kurallar, stajyerin yükümlülükleri konularından da bahsedilen konferansta ayrıca staj öncesinde, staj esnasında ve staj sonrasında olmak üzere öğrencilerin izlemesi gereken adımlar ve hazırlaması ve okula teslim etmesi gereken belgeler hakkında da bilgi verildi. Staj esnasında stajyerin sigortalılık hali ve okulun yükümlülüklerinin de aktarılmasından sonra öğrencilerin staj ile ilgili sorularının cevaplandırılması ile konferans sona erdi.