Staj Başlangıç Belgesi (Güncel 26.07.2016)

Staj dönemi başlangıcında 5 işgünü içerisinde okula gönderilmesi gereken Staj Başlangıç Belgesi'ni göndermeyen ya da sadece faks yolu ile okula ulaştıran öğrencilerimiz olduğu görülmüştür. Faks yoluyla okula ulaşan belgeler anlık bilgi akışının sağlanması açısından olumlu olsa da resmi olarak belgelerin ıslak imzalı hallerinin de muhafaza edilmesi gerekmektedir. Söz konusu belgeyi henüz okula göndermemiş öğrencilerimizin en geç 18.07.2016 Pazartesi gününe dek belge üzerinde bulunan faks numarasına göndermeleri ve en geç aynı tarihli olmak üzere kayıtlı posta ile okulumuza göndermeleri gerekmektedir. Olası olumsuzlukların önüne geçilmesi adına öğrencilerimiz fakültemizin Öğrenci İşleri Birimi'nden belgelerinin durumu hakkında bilgi alabilirler.

26.07.2016 Salı günü itibarıyla Öğrenci İşlerine ulaşan belge durumu tabloda belirtildiği gibidir. Tabloda belgenin faksını gönderen öğrencilerimizin aslını, belge sütunu boş olan öğrencilerimizin de öncelikle faks yoluyla ve akabinde kayıtlı posta yoluyla belgeleri ulaştırmaları gerekmekte ve Staj komisyonunu durumları hakkında bilgilendirmelidir. Aksi takdirde stajın geçersiz sayılması gibi istenmeyen yaptırımlarla karşı karşıya kalınabilir.

Tablo için tıklayınız..