Senato Toplantısı Fakültemizde Gerçekleşti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesindeki birimler ve konularla alakalı Senato toplantısı bu kez Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Daha önce 19 Mayıs, Kavak, Alaçam ve Çarşamba ilçelerinde toplanan OMÜ Senatosu, bu kez ise Bafra'da bulunan fakültemizde toplandı.

Toplantı öncesi Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e iade-i ziyarette bulunan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Senato toplantılarının farklı ilçelerde yapılması kararını üniversite şehir kaynaşması açısından önemli gördüklerini kaydederek Başkan Şahin’e gösterdikleri ilgi için şükranlarını sundu. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin de Üniversite Senatosu’nu Bafra’da ağırlamaktan ve gördükleri ilgiden ötürü duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ardından protokol ve Senato üyelerini bir araya getiren yemekte konuşan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kaymakam Ali Fuat Türkel, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Aydın ve Bafra Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Çırak ve Bafra Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasin Keleş'e konukseverlikleri için teşekkür etti.