Öğrenci- Sektör Buluşması Mandarin Oriental Bodrum

Üniversitemize bulunan Hanife Aşçı Konferans Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte Mandarin Oriental Bodrum'dan gelen yetkililer, farklı bölümlerden gelen üniversitemiz öğrencilerine genel olarak Mandarin Oriental otel grubu ve Bodrum'da bulunan tesis hakkında bilgiler verdiler. Etkinliğe Mandarin Oriental Bodrum adına İK Direktörü Fügen Vinçoğlu, Eğitim Müdürü Duygu Ezber ve Kat Hizmetleri Müdürü Nurhan KUÇ katılırken fakültemiz adına Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yetkin Bulut ve öğretim üyesi Doç. Dr. Erdal Yılmaz katılım sağladı.

2014 yılında hizmete açılan Mandarin Oriental Bodrum; Bodrum Yarımadası’nın kuzeyindeki ayrıcalıklı konumuyla Ege Denizi’nin panoramik manzarasını konuklarına sunuyor. Bodrum’un eşsiz doğasıyla iç içe bir yaşam alanı yaratan, zeytin ağaçları ve çam ormanlarıyla çevrelenmiş lüks resort; tamamı güneşlenme alanlarına, teraslara veya balkonlara, birçoğu da özel bahçelere ve havuzlara sahip 109 misafir odası ve ilave aile daireleriyle konaklama seçenekleri sunmaktadır.

Etkinliğin bir başka ilgi çekici boyutu ise fakültemizin mevcut binasının yapımında imzası bulunan ASTAŞ Holding'in aynı zamanda işletmesi Mandarin Oriental'da bulunan Bodrum'daki tesisin de sahibi olmasıydı. Otelin müşteri portföyü, hizmet standartları ve genel işletme yaklaşımı ile ilgili bilgiler verilen sunumda otel grubunun tarihçesi ve grubun simgesi olan ve her bir tesis için yerel kültürel unsurlar da göz önüne alınarak hazırlanan yelpazeler hakkında da bilgi aktarımı gerçekleşti.

Sunum sonunda öğrencilerle yapılan iş görüşmeleri ile etkinlik sona erdi.