Dekanımızın Hoşgeldiniz Mesajı

Değerli Öğrenciler,

Yoğun bir ders ve sınav döneminden sonra girmiş olduğunuz üniversite sınavında göstermiş olduğunuz başarı için hepinizi kutluyorum.

Üniversite yaşamı bundan sonraki yaşam biçiminize yol verecek, sizi aydınlatacak ve düşünen, sorgulayan, analitik becerisi yüksek birer birey olmanızı sağlayacak en önemli aşamalardan birisidir.
Turizm, sizlere bu nitelikleri kazandırmanın ötesinde sizi farklılaştıracak, dünya vatandaşı olma anlamında da sizlere değer katacaktır. Turizm sektör itibari ile 40’dan fazla sektörü etkileyen ve odak noktasında insan sevgisi ve misafirperverlik olan bir bilim dalıdır. Bu bağlamda dünyanın farklı noktalarından farklı insanlar ile yollarınız kesişecek ve yerel parametrelerin bilincinde çok uluslu bir insan olarak meslek yaşamınıza devem edeceksiniz.

Sizlerin bu seviyeye kadar gelmesinde en büyük yardımcılarınız olan ailelerinizin emekleri için onlara teşekkür eder yeni yaşamınızda sizlere mutluluklar dilerim.

Prof. Dr. Fatma AYDIN