2016/2017 BAHAR YARIYILI ÖĞRENCİ DERS KAYIT TAKVİMİ

I.KAYIT HAFTASI (BÖLÜMLENMİŞ TARİH/SAAT ARALIKLARINDA)                             .
Kayıt Yapacak Fakülte/Yüksekokul Kayıt Başlangıç Günü Kayıt Başlangıç Saatleri
Veteriner Fakültesi
13/17 Şubat 2017 Tüm Hafta
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 28 Ocak Cumartesi Kayıtlar birimler için belirlenen günlerde saat 24.00’da başlayacak olup, 05 Şubat 2017 tarihine kadar sistem açık kalacaktır.
Turizm Fakültesi
Ziraat Fakültesi
29 Ocak Pazar
Fen Edebiyat Fakültesi  30 Ocak Pazartesi
Mimarlık Fakültesi
31 Ocak Salı
Eğitim Fakültesi
01 Şubat Çarşamba
Sağlık Hizmetleri Meslek Y. okulu
Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi
02 Şubat Perşembe
Diğer Fakülte ve Meslek Yüksekokulları 28 Ocak/ 05 Şubat                 2017 Tüm Hafta

Öğrencilerimizin ders kayıtlanmaları için, yukarıda belirtilen takvim aralığında sisteme giriş yapmaları,   sistemin düzgün ve verimli çalışması adına önemlidir. Ders kayıtlanma sistemi, her birim için belirlenen gün ve saatte açılacak olup, tüm hafta açık kalacaktır.
                   II. KAYIT HAFTASI  (TÜM HAFTA DERS KAYDI, EKLE/SİL VE DANIŞMAN ONAYI)
Tüm Fakülte ve Yüksekokullar için Ders Kaydının Yeniden Açılması ve Danışman Onayları
(Diş Hekimliği-Veteriner-Tıp-Ali Fuat Başgil Hukuk Fakülteleri Hariç)
06-13 Şubat 2017
             II. Kayıt haftasında ders kayıtları tüm öğrencilerimiz için hafta boyu yeniden açılacaktır. Bu süre zarfında öğrenci için ders kayıtlanma,  dersin danışman onayına gönderilmesi, danışmanla birlikte dersin değiştirilmesi işlemlerinin yapılabileceği haftadır.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR !!!

ÖNEMLİ !!!!!!!!
-Öğrencilerimiz I. ve II. ders kayıt haftalarında otomasyon sistemi üzerinden ders kayıtlarını yapmak ve danışman onayına göndermek zorundadır.
-II. Kayıt haftasında danışman onayının yapılıp yapılmadığının sistem üzerinden kontrolü önemlidir. Unutulmamalıdır ki, ders kaydınızın resmiyet kazanması danışman onayı ile gerçekleşecektir.
-Derse başladığınızda sınıf listesinde adınız olup olmadığını muhakkak kontrol ediniz. Eğer adınız yoksa ders kaydınızı tamamlayınız.
-Ders kayıt ve danışman onaylarına dair işlemlerden öğrenci sorumludur.